Du måste logga in
Logga in eller skapa konto
×
Säljes/Finnes - Skåne,

Underbar hästgård med paddock och ridhus!

Nu har ni möjligheten att förvärva en mysig och perfekt hästgård med paddock och ett ridhus om 24 x 48 m! Boningshuset har stora sociala ytor och både inglasad veranda och ett altandäck direkt utanför det stora vardagsrummets öppningsbara glasdörrar. Som avkoppling finns här både ett spabad och en pool!

På fastigheten ligger flertalet ekonomibyggnader som innehåller bl.a. stall, verkstad, förråd och garage. Här tar man tillvara på naturens tillgångar genom mikroproduktion av solcellsanläggning, miljösmart odling för eget bruk samt eget grovfoder.

Stallet innehåller fyra boxar och med enkel avstjälpning av gödsel utanför. I vagnhallsdelen finns ytterligare två boxar uppförda och med möjlighet att göra fler. I ladan finns möjlighet till stor lösdriftsdel med hage precis utanför. På fastigheten finns redan ett antal hagar och här finns även gott om mark för eget foder.

Här bäddas ni in i ett vackert böljande skogslandskap som bryts av härliga betesmarker. Flertalet gårdar och hus runtomkring skapar en gemenskap och du är för dig själv, men du känner dig aldrig ensam. Det är enkelt att pendla med närhet till både Klippan och Perstorp. Runt knuten väntar mysiga skogspromenader och svampplockning.

Observera att avstyckningen av fastigheten precis har blivit klar och exakta siffror gällande taxering och de olika arealerna är helt klara sommaren 2022. Likaså finns ej en exakt fastighetskarta i dagsläget.

Välkomna att njuta!

https://www.bjurfors.se/sv/tillsalu/skane/klippan/linnerod/linnerod-6740/#kontakt

thumbnail
Om säljaren

Bjurfors Helsingborg City

Medlem sedan: 2021

Anmäl annons

Hippsons tips till lyckad affär

Betala aldrig i förskott och var vaksam om erbjudandet låter för bra för att vara sant.

Erbjudanden från partners

Senaste annonserna i galleriet