Galleriet på Hippson Market

Om Galleriet
Om du lägger in din annons i Galleriet kommer din annons inte bara lyftas fram till alla besökare på Hippson Markets startsida utan den kommer även att synas på Hippson.se, i appen HorseNews och med direktlänk till annonsen på Hippson Markets Facebook-sida. På så sätt skapar du stora möjligheter till en snabbare och bättre affär.

Hur får jag plats i Galleriet?
Det enklaste är lägga till annonsen i Galleriet samtidigt som du publicerar din annons. Men vill du ge en redan publicerad annons en lite extra "push" går det så klart också. Se bara till att vara inloggad, gå till din sida, klicka på den annons du vill lägga till och välj sedan ”Visa i Galleriet”.

Tänk på att din annons måste ha en bild för att kunna läggas in i Galleriet.

Var visas Galleriet?
Annonser som läggs in i Galleriet visas på följande ställen:

  1. NY! Hippson Markets Facebook-sida!
  2. Hippson Markets startsida
  3. I relevanta söklistor på Hippson Market
  4. På startsidan för Hippson.se
  5. På samtliga artikelsidor i appen HorseNews och på Horsenews.se

Om du inte ser din annons i Galleriet på Hippson.se eller HorseNews så beror det på att den delar på utrymmet med andra annonser. Det är därför inte säkert att just du ser din annons, men annonser i Galleriet får visas med säkerhet för tusentals extra personer som annars kanske inte hade sett annonsen.

Det kan dröja upp til sju arbetsdagar innan annonsen läggs upp i Facebook-gruppen

Hur länge varar det?
Din annons visas i Galleriet i två veckor. När tiden är slut så får du ett mejl som ger dig möjlighet att förlänga perioden.

Vad kostar det?
Varje tvåveckorsperiod i Galleriet kostar 39 kronor.
Lägg in en annons nu!