Stockholm Seminstation
thumbnail
Om annonsören

Nifsta Gård, 1

På anrika Nifsta Gård i Gottröra, 15 minuter från Arlanda, öppnade för första gången Stockholm Seminstation upp portarna 2018. Efter en framgångsrik första säsong ser vi nu fram emot vårt andra år – med ett utökat antal hingstar i både både dressyr- och hoppning.

Inför säsongen har dressyrstallet Van Olst beslutat att ställa sina hingstar, såsom Negro, Galmourdale, Painted Black, för att nämna några till förfogande för de svenska uppfödarna genom Stockholm Seminstation. Tidigare höll Tullstorp i ansvaret.

Det är inte bara på dressyrsidan som nytillskott anlänt. Groupe France, GFE, har även dem valt att ställa sina hingstar till förfogande. Där bland annat Nintender, Contendro I, Orlando och Mylord Carthago är guldkorn i den fina samlingen.

Vi håller just nu på för fullt med uppladdningen inför säsongsstarten och ser fram emot att se uppfödarna välkomna sina föl och få vara med på resan inför nästa årskull.

Vi kan med andra ord stolt presentera en imponerande kollektion från några av Europas bästa hingstar, både Grand Prix-stjärnor och yngre supertalanger.
Spana in dem här på Hippson Market och mer information och fullständiga priser finns på http://www.stockholmsemin.com/

Stockholm Seminstations annonser